<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d35407809\x26blogName\x3d%CE%9E%CE%B1%CE%BD%CE%AC+%CF%83%CF%84%CE%B1+%CE%9E%CE%AD%CE%BD%CE%B1\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://ksanastaksena.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ksanastaksena.blogspot.com/\x26vt\x3d-7459433259879783302', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Monday, June 11, 2007


Και ζορίζομαι να το ξεπεράσω.
Δεν είναι εύκολο!
Προσπαθώ να σκέφτομαι χουρμαδιές και μπανανιές και παραλίες και φραπέδες με παγάκια εκει που κάει το κύμα και μαυρισμένα σώματα και το μαγιω αντί για ρούχα..
Έτσι, για να έχω ένα κίνητρο. Να τελειώνω με τη διπλωματική και να απολαύσω ένα μήνα ανέμελων διακοπών. Αν δεν την τελειώσω τώρα, θα τρέχω αυγουστιάτικα.
Βέβαια όσο σκέφτομαι όλα αυτά, τόσο περισσότερο δυσκολεύομαι να συγκεντρωθω.
Πού θα μου πάει;
Στο μεταξύ θα το αμελώ μάλλον το μπλο[γ]κάκι μου και ζητώ την κατανόησή σας.
Το ξέρω ότι πολλοί από σας δε θα το αντέξουν :Ρ
Αλλα, ως γνωστόν, η τέχνη θέλει θυσίες [παραμυθιάζομαι ότι κάνω τέχνη μπας και έρθει η γαμημένη η έμπνευση]
 

Αυτά είχε να καταθέσει η ξενιτεμένη στις 12:26 PM και


2 Comments:


At 17:29, Anonymous Anonymous

υπομονή βασούλι!!σε καταλαβαίνουμε, ούτε εμείς την πολυπαλεύουμε με την εξεταστική, αλλά φαντασιωνόμαστε τις διακοπές μας και παίρνουμε κουράγιο!!βασούλι σήμερα είμαι πάρα πολύ συγχισμένη, γιατί με έκοψε μια καριόλα αγάμητη με 4!!σημειωτέον, η ανχελίτα που είχε γράψει ακριβώς τα ίδια με μένα( και άλλοι 5, όλοι περάσανε!!θέλω να την πλακώσω στα μπουκέτα τη μαλακισμένη!!
ρε βασούλι τόσο καιρό δεν έχω επικοινωνήσει, γιατί δεν έχω ιντερνετ!μαθαίνω βέβαια από τη μαρίκα!και τώρα από την ανχελίτα σου στέλνω!εντωμεταξύ, έχω γαμηθεί να κατεβάζω μουσική!γαμάτο το κομματάκι που έχεις βάλει!!εσύ, τίποτα το καινούριο? κάτι συνταρακτικό?
πολλά πολλά φιλιά
η ξανθιά ανχελίτα
ps: σου έχουμε ήδη ετοιμάσει playlist..

 

At 18:52, Blogger ξενιτεμένη

aggelaki mou mi sigxizesai!
den peirazei gia to mathima.. esi na sai kala!!
[tipota sintaraktiko! ola apo konta se 1 mina!]

ps. ante, na mou ti steilete na proetoimasto!