<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d35407809\x26blogName\x3d%CE%9E%CE%B1%CE%BD%CE%AC+%CF%83%CF%84%CE%B1+%CE%9E%CE%AD%CE%BD%CE%B1\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://ksanastaksena.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ksanastaksena.blogspot.com/\x26vt\x3d-7459433259879783302', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Tuesday, June 05, 2007


Από το φλαμενκοπόπ στο φλαμενκοράπ.
Ή μάλλον, το "jip jop flamenquillo" στα ισπανικά. Όπου jip βάλε hip κι όπου jop βάλε hop.
Οι Ojos de Brujo (a.k.a. τα Μάτια του Μάγου) είναι ένα οκταμελές σχήμα από τη Βαρκελώνη που έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Από τις καλύτερες συναυλίες που έχω πάει.
Το τραγουδάκι πιθανόν να έχει παίξει στο sidebar αλλά θέλω να ποστάρω το κα-τα-πλη-κτι-κό βίντεο κλιπ που βρήκα στο youtube.





Το animation αδικείται λίγο αν δεν καταλαβαίνετε το στίχο αλλά βαριέμαι να μεταφράζω, σόρι :)

_________________

Παραλίγο να το ξεχάσω! Το τραγούδι αυτό είναι μισό χωρίς την κορύφωσή του: το επόμενο κομμάτι στο δίσκο είναι το Ventilador R-80. Ρούμπα κατά βάθος, από συναυλία και 50% πιο γρήγορο από το κανονικό. Από το 2:56 και μετά, κεντάνε τα τυπάκια. Πάω να το ξαναακούσω :)



_________________

Το μπλόγκ είναι πολύ μουσικό τελικά.. μήπως να αλλάξω τη μαρκίζα;; :D
 

Αυτά είχε να καταθέσει η ξενιτεμένη στις 11:46 PM και


0 Comments: