<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d35407809\x26blogName\x3d%CE%9E%CE%B1%CE%BD%CE%AC+%CF%83%CF%84%CE%B1+%CE%9E%CE%AD%CE%BD%CE%B1\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://ksanastaksena.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ksanastaksena.blogspot.com/\x26vt\x3d-7459433259879783302', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Monday, April 23, 2007


---δεύτερο update---


Εδώ θα βρείτε μερικές φωτογραφίες που έβγαλαν οι εικονιζόμενοι Γερμανοί (είναι αδερφάκια). Ο Τόμπι ειναι ο δεξιάς, τον άλλον δε θυμάμαι πώς το λένε..
Αυτός που δε θυμάμαι πώς τον λένε, μου την έπεσε σε δύο στάδια: Με ρωτάει αν έχω γκόμενο. 10 λεπτά μούγκα και μετά η θανατερή ατάκα "ιφ γιου βαντ, άι βαντ το μπι γιορ προβίζιοναλ μπόιφρεντ". Σε καλό μας, πάλι γελάσαμε :)










---update---
Μέχρι να μου'ρθουν οι φωτό από Λονδίνο, είπα να σας δείξω τον Έντου και τη Τζουντίθ



------------

Τι καλά καθόμανε τόσον καιρό..
Σήμερα είχα ένα ωραιότατο 8ωρο και έτσι θα μας πάει πισοκωλλητά (σόρι κιόλας) μέχρι την Παρασκευή. Εντάξει, δεν είναι και τραγικό, αλλά είχα ξεμάθει!

Λοιπόν, στο Λονδίνο πέρασα απίστευτα!

Ο Έντου ήταν εκεί με το χαμόγελό του μέχρι τ'αυτιά όπως πάντα. Μου φτιάχνει τη μέρα αυτό το άτομο! Εσείς οι Γραναδίνοι που διαβάζετε, τα ξεύρετε. Η κοπέλα του η Τζουντίθ είναι κι αυτή παιδί-διαμάντι! Και ταιριάζουν πάρα πολύ. ο Έντου τη φωνάζει Γιουντίθ (τι κόλλημα τι αυτοί οι Ισπανοί με το τζέι!), η Τζουντίθ μιλάει τα ισπανικά με ένα γλυκούλι γγγγό, γκγάσιας και τέτοια. Έχουνε πολύ γέλιο σας λέω! Εν τω μεταξύ είναι πολύ εναλλακτικό ζευγάρι! Πέρυσι κόβαν βόλτες για κανα εξάμηνο στην Ασία. Όποιος ενδιαφέρεται, ας κοιτάξει εδώ κι εδώ. Τώρα μένουν στο Δουβλίνο, η Τζουντίθ δουλεύει στη Γκούγκλ, ι Έντου ήταν στην ΙΒΜ και τώρα σε μια εταιρία ονλάιν μάρκετινγκ. Του χρόνου λένε να πάνε Άμστερνταμ (αυτά είναι φιλε..). Και είναι κι οι δύο πολύ ευαισθητοποιημένοι σχετικά με τα περιβαλλοντικά προβλήματα, τη φτώχεια, τους πολέμους.. Και όχι μόνο στο μπλα μπλα αλλά επί του πρακτέου. Γενικότερα, για να σας δώσω να καταλάβετε, είναι χιπποκατάσταση τυπάκια, αλλά στο πιο καθαρό τους :Ρ

Γαμώ ήταν και οι φίλοι τους που συναντήσαμε στο Λονδίνο. Μας ξεναγήσανε σε όλα τα περίεργα μέρη (τα νον τουρίστικ) και πολύ το φχαριστήθηκα! Στα χάιλάιτς συμπεριλαμβάνεται και αυτός ο φανταστικός πολυχώρος στα σε κάτι παλιές σύραγγες του μετρό. Ό,τι και να πω θα το αδικήσω! Το καλύτερο πάρτυ της ζωής μου, κι μια τρελιάρα τύπισσα στα ντεκς.. το κάθε κομμάτι καλύτερο από το άλλο! Κάτι ουγγρικά χοροπηδηχτά βιολοτράγουδα, κάτι αλτέρνατιβ γαλλικά, κάτι αυστραλοτσιγγάνικα.. και η διακόσμηση σούπερ.. Μορ δαν γουόρντζ!

Την επόμενη μέρα ήταν να πάμε σε ένα πάρτυ που έκαναν κάτι γκέι πανκ σε ένα σπίτι που έκαναν κατάληψη και το χάπενινγκ ήταν ότι θα κρεμάγαν άτομα στο ταβάνι απο τα πίρσινγκ τους! Μας είχε καλέσει ένα ράντομ φρικιό αλλά δεν πήγαμε γιατί μείναμε εγκλωβισμένοι στο τελευταίο μετρό (σόρι, τιουμπ!) για 2 ολόκληρες ώρες!

Αυτά τα ολίγα από Λονδίνο! Α, επίσης τα παιδιά μου έφεραν ένα αεράτο καλοκαιρινό παντελόνι από την Ταϊλάνδη. Ό,τι πρέπει για το κάμπινγκ! Τα σκασμένα, πολύ με συγκίνησαν που με σκέφτηκαν εκεί στα πέρατα του κόσμου!!

Επιστρέφοντας, έκανα την σιχαμένη εργασία σε έξι ώρες (αν δεν κοπώ, θα είναι θαύμα!)
Επίσης, είδα στο ύπνο μου τη Μαντόννα. Μιλάγαμε για δίαιτες! Αυτό τι σημαίνει βρε κωλόγρια; Λες να κάνει το θαύμα της η Παναγία (Μαντόννα μία κι έτσι) και να περάσω το μάθημα;

Αυτά..
 

Αυτά είχε να καταθέσει η ξενιτεμένη στις 7:02 PM και


7 Comments:


At 13:45, Blogger Кроткая

Ο Εντου είναι και ΓΑΜΩ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΕΣ ΑΝΟΗΤΗ???

 

At 15:54, Blogger ξενιτεμένη

gia na sto po xontrika, eixame simvasi orismenou xronou :P
agapiomaste akoma me trela kai pathos (agkalies, filia, zouzounies kai tetoia) alla einai toso tairiasto zevgari! kala pou i judith einai evropaia kai de masaei, 9 stis 10 ellinides tha mou eixan vgalei to malli trixa trixa.

 

At 18:24, Blogger Кроткая

κρίμα πάντως... πολύ κρίμα... :(

 

At 18:35, Blogger ξενιτεμένη

mi xtipiesai kali mou! an sou aresei toso, na ton valo na xorisei ti mikri ollandeza kai na ston steilo paketo :P

 

At 12:02, Blogger Кроткая

NAI NAI NAI!!!!!!

 

At 13:52, Blogger Buffos

Πω πω πω.... Πολύ ευρωπαϊκά πράματα

Για την διασκέδαση και τα μέρη που πήγες στο λάντον λέω... Μετά τι να γράψω εγώ για το πως περνάω Σαλόνικα; (καλά ίσως έλεγα και για την σύμβαση κτλ κτλ... :Ρ)

Και επειδή σας έπιασα πάνω στις δολοπλοκίες και τα σατανικά σχέδια, αν είναι να πραγματοποιήσετε την πλεκτάνη σας και μείνει η καημένη η Ολλανδέζα μπουκάλα σφυρίξτε!

(κρίμα δεν θα 'ναι η κοπέλα;;;)

 

At 18:41, Blogger ξενιτεμένη

koita lissa kakia!! :)
cool krotouli!
ki esi buffo, kati tha kanoume kai me sena
na xorisoume to zevgari kai na apolafsoume ta eks on sinetethi.. xm, pas mal!