<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d35407809\x26blogName\x3d%CE%9E%CE%B1%CE%BD%CE%AC+%CF%83%CF%84%CE%B1+%CE%9E%CE%AD%CE%BD%CE%B1\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://ksanastaksena.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ksanastaksena.blogspot.com/\x26vt\x3d-7459433259879783302', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Wednesday, October 11, 2006


 


Κανονικά θα έπρεπε να είμαι στο κρεβατάκι μου τέτοια ώρα και ουχί να συγγράφω αριστουργήματα (μη φας, έχουμε γλαρόσουπα!) αλλά ας όψεται το φρασκολουσμένο μου μαλλί (περιμένω να καρακαταστεγνώσει πριν ξαπλώσω, μην πουντιάσω πάλι!)

Σήμερα ήταν μια άκρως δημιουργική μέρα.
Αν και η Τρίτη είναι day off στα χαρτιά και τα προγράμματα, τελικά εμένα έβγαλε off.
Πρωί με την αυγούλα έπρεπε να πάω τα σεντόνια μου για άλλαγμα. Τουτέστιν, έπρεπε να πάω ως την άλλη άκρη του τεράστιου σε μήκος, μικρού σε πλάτος κτηρίου όπου και κατοικοεδρεύω, να βρω το linen room, να παραδώσω τα σεντονάκια μου και να παραλάβω άλλα, καινούρια, πεντακάθαρα και σίγουρα όχι σιδερωμένα. (Που'σαι μάνα που μου κολλάριζες τους γιακάδες και την τσάκιση στα παντελόνια.. λέμε τώρα). Αυτό. Για 10 λεπτά δουλειά έπρεπε να ξυπνήσω στις 7; Γκρρρ..

Μετά, πήγαμε μετά της ομάδος μου στο γραφείο ενός προφέσορα να πάρουμε τα αποτελέσματα της χτεσινής simulation. Σας έχω πει ότι μας έχουν χωρίσει σε γκρουπ, η σύνθεση των οποίων θα παραμείνει αμετάβλητη για 12 ολόκληρους μήνες; Νομίζω πως ναι.. Ε, δεν πειράζει, το ξαναλέω. Λοιπόν, μας έχουν χωρίσει σε γκρουπ, η σύνθεση των οποίων θα παραμείνει αμετάβλητη για 12 ολόκληρους μήνες. Και χτες κάναμε μια μαλακία (εργασία και χαρά), βαριέμαι τώρα να σας εξηγώ τι και πώς, αλλά θα το κάνω.

Κάθε ομάδα είναι μια εταιρία, έχουμε το blackberry και μαζί (πακέτο) αυτό το γκατζετάκι. Τέσσερις ομάδες σε ένα industry, άλλες τέσσερις σε άλλο (γιατί 8 ανταγωνιστές στην ίδια αγορά θα ήταν πολύ κομπλικέ), όλες αρχικό κεφάλαιο 10 εκατομμύρια λίρες. Και μας κλείσανε σε κάτι δωμάτια και αρχίζαμε τώρα να σχεδιάζουμε στρατηγική, και πόσα θα δώσουμε για διαφήμιση, και αν θα πάρουμε δάνειο, και αν θέλουμε συμβουλευτική υποστήριξη από τον καθηγητή (επί πληρωμή, φυσικά!), και πόσο θα τιμολογήσουμε το προϊόν.. Εμείς 8.000 λίρες το βάλαμε, να τ'αφήσω;

Ε, τα αποτελέσματα της χτεσινής simulation είναι ότι στο 1ο από τα 7 τέρμηνα.. μας έφαγε λάχανο η πρώτη ομάδα, εμάς και τους υπόλοιπους του κλάδου, με μερίδιο αγοράς 70%! Άκου τώρα φίλε μου! Θα ανασυγκροτηθούμε και θα τους πατάξουμε στα επόμενα τέρμηνα και θα γίνει τις κολάσεως! Νικητής θα αναδειχθεί αυτός με το υψηλότερο market share, έτσι, για την ιστορία.

Μετά τα λαμπρά αυτά αποτελέσματα, πήγαμε σε ένα πολύ ωραίο μέρος που το λένε learning grid, είναι ανοιχτό 24/7 και έχει βιβλία, τραπέζια, καρέκλες, υπολογιστές, αίθουσες για ομάδες εργασίας σαν και του λόγου μας και, το σημαντικότερο, μεγάλες οθόνες για τα παουερπόντια μας και όχι μόνο! Τέλεια είναι αρκεί να μην έχεις δουλειά! Εμείς όμως είχαμε και συνεδριάζαμε ώρε ολόκληρες και φτιάξαμε μια παρουσίαση για τα M&S.

Μετά γύρισα σπίτι και ανεπαύθην και μετά πήγα να τυπώσω κάτι case study, 200 σελίδες μόνο όλα μαζί, καλά που δεν πληρώνουμε την εκτύπωση εμείς του business school γιατί θα έκοβα από το φαγητό για τα printing credits - μόνο 6p, τουτέστιν περίπου 10 λεπτά η σελίδα. Μετά στη βιβλιοθήκη για διάβασμα. Μετά στο γυμναστήριο. Μετά σπίτι.

Και με τούτα και μ'εκείνα, πέρασε και τούτη η μέρα..
Αααχχχ
Άντε τώρα, bonne nuit et sages!
Μουτς!

Και να μην ξεχάσω! Ελάτε για μια εικονική βόλτα στο θαυμαστό κόσμο του learning grid!
 

Αυτά είχε να καταθέσει η ξενιτεμένη στις 12:22 AM και


7 Comments:


At 15:50, Anonymous Anonymous

Πεσμένη σε ακούω μικρή και δεν μου αρέσει. Anyway, κράτα γερά, έχω να σου πώ η χαλάρωσε κι απόλαυσε το - οτι προτιμάς. Πίστεψε με δεν θα ξαναβρείς grids και meetings απο τα οποία προκύπτουν λογικές αναλύσεις και χάραξη πολιτικής. Εκεί έξω η σεξουαλική ζωή του κάθε μαλάκα που έχει πέντε δραχμές παραπάνω παίζει ρόλο στην εξέλιξη της εθνικής οικονομίας. Και αυτό δεν είναι καλό όπως φαντάζεσαι - όπως και η σεξουαλική ζωή των περισσοτέρων απο αυτούς. Οπότε...
By the way ευχαριστώ για τα templates. Θα σου πώ, θα σου πώ.
:-)

 

At 17:36, Blogger ξενιτεμένη

ti na po, me roumposes! i'll keep that in mind..
den eimai idiatera pesmeni, to diaskedazo! sto grapto logo mou vgainei mia periergi gkrinia kai de thelo na aftologokrinomai!
mats mouts

 

At 23:28, Blogger Кроткая

τσκ τσκ τσκ! τι τραβατε κι εσεις οι επιστημονες!

 

At 19:26, Anonymous Anonymous

κοριτσακι μου καλο τι μου κανεις?λοιπον εγω δεν χαμπαριαζω και πολλα απο η/υ αλλα κατι θα κανω...και εγω αν θελεις να μαθεις νεα μου φυτο θα καταντησω...διαβαζω για τον ασεπ και παω φροντ.σκατα...με το γκομενακι απο συρο τελος...τωρα ασχολουμε με κατι πιο light...μειλ δεν θα εχεις απο εδω θα μαθαινω νεα?
καλο κουραγιο και μην μασας αγαπη...φιλακια πολλα

 

At 16:59, Anonymous Anonymous

loipon tipota pio pikantiko den eheis na mas grapseis pia?teleiwsa epityhws tis exet tin paraskevi k twra eimai olympia gia ekloges,o mpampas vgike nomarhiakos symvoulos k o ahdonis dimarhos.episis asholoumai k me ta proxenia k meta tin epitihimeni gnwrimia metaxi hrakli-evitas to epomeno tairiasto zeygari poy mou erhetai sto mualo einai i georgia zoyni me ton alexi tsipra!symphwneis?h gewrgia pantws einai mesa k to mono poy apomenei einai na tous kanonisei rantevou o mathew,min xehnaei oti mas ehei ypohrewsi!i georgia leei oti afti h tsoupra[ennoei ton eauto tis]tha einai to finale tou tsipra!i totally miss you!!

 

At 09:39, Blogger ξενιτεμένη

xrisi mou.. xairomai me ta nea sou!
to xelllidonnni vgannnnei palllli aidonnnnnnni! yupi!
o matthaios tha enimerothei peri tou prokseniou, don't worry!

 

At 14:14, Anonymous Anonymous

Ορίστε μας, αυτό μας έλειπε τώρα. Να κάνουμε και προξενιά σε πολιτικούς φίλους. Βέβαια απο την άλλη (αφού το θέτετε έτσι) μια παθιασμένη νύχτα (η και πολλές) μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά για κάποιο ρουσφετάκι αργότερα. Κι επειδή τον Τσίπρα δεν τον κόβω να είναι σε θέση και για κανα ρουσφέτι τσι προκοπής, δεν προτιμάτε ρε κορίτσια να σας γνωρίσω κανα καλό νεοδημοκράτη; Θα κάνω στην άκρη και τα ιδεολογικοπολιτικά μου προβλήματα. (Ορίστε θυσιάζομαι για τα κορίτσια του Ολύμπου)
PS. Μαρικατσι εξακολουθείς να μου την λές. Θα σου απαντήσω προσωπικά λοιπόν - δια ζώσης και με μάρτυρα τον Ελβις :-)