<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d35407809\x26blogName\x3d%CE%9E%CE%B1%CE%BD%CE%AC+%CF%83%CF%84%CE%B1+%CE%9E%CE%AD%CE%BD%CE%B1\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://ksanastaksena.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://ksanastaksena.blogspot.com/\x26vt\x3d-7459433259879783302', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Thursday, October 05, 2006


 


Σήμερα άρχισε επισήμως η περίοδος των μουσώνων.
Μέχρι τώρα, δεν είχα κανένα παράπονο! Λίγη συννεφιά, πολλή συννεφιά, ήλιος, ψιλόβροχο.. Καλοκαιρινός μάλλον καιρός, έβγαινε ο ήλιος και δεν το πίστευα!
Τώρα όμως μάλλον μπήκαμε στο φθινόπωρο..
Σήμερα βρέχει όλη μέρα, πρώτη φορά βγήκα από το σπίτι με ομπρέλλα και πρέπει να το συνηθίσω γιατί θα τον φάω το σκατόκαιρο στη μάπα για πολλούς πολλούς μήνες.

Σήμερα φρίκαρα άγρια με ένα μάθημα ονόματι business research. Δεν κατάλαβα τι συνειρμό έκανε ο μεσιέ και άρχισε να μας λέει για τον Πλάτωνα και το Σωκράτη. Μας έκανε την ιστορία της φιλοσοφίας σε 45 λεπτά, πονοκέφαλος με έπιασε!

Αποφάσισα να πηγαίνω κάθε πρωί στο γυμναστήριο πριν το μάθημα. Δηλαδή να ξυπνάω 6.30, να πηγαίνω να κάνω τα ποδήλατά μου, τα όργανά μου, τις επαναλήψεις μου, τα τεντώματά μου και μετά φρέσκια σα γιαρμάς να πηγαίνω στο μαθηματάκι μου στις 9. Πείτε με μαζόχα αλλά τι να μου κάνει ένας καφές; Αν δεν πάω να χτυπηθώ, θα σέρνομαι! Οπότε ετοιμαστείτε την επόμενη φορά που θα με δείτε να μου τσιμπήσετε το μαρμάρινό μου κωλαράκι.. :)

Κατά τ'άλλα, ησυχία, τάξις και ασφάλεια.. Ίσως υπέρ του δέοντος!
Με βλέπω να φυτουκλιάζω άγρια εδώ ρε γαμώτο..
Είναι όλα τόσο ξενέρωτα.. Τι να πω, μπορεί και να συνηθίσω!
Αλλά με βλέπω να εγκλωβίζομαι στο τετράπτυχο μαθήματα-βιβλιοθήκη-γυμναστήριο-σπίτι.
Το ξέρατε ότι εδώ έχει μια βιβλιοθήκη που είναι ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο; Ε, εκεί θα κατασκηνώσω. Έχει και καναπέδες, για τη σιέστα μας!
 

Αυτά είχε να καταθέσει η ξενιτεμένη στις 5:28 PM και


4 Comments:


At 22:44, Blogger Кроткая

σώπα καλέ! μια χαρά θα περάσεις!! σιγά μην ξεσκιστείς στο διάβασμα. Κανόνισε να αξιοποιήσεις το χρόνο, να κάνεις και καμιά βόλτα!

 

At 13:46, Anonymous Anonymous

vasouli mas!!!poly xarhkame pou diavasame nea sou!!!mas leipeis!!!ta exoume paiksei ap'to diavasma... s'agapame poly!!!ta aggeloudia sou

 

At 20:47, Blogger ξενιτεμένη

poia aggeloudia mou? exo polla..

krot
den exo kseskistei akoma alla etoimazomai..

 

At 23:52, Blogger ξενιτεμένη

aaaa!
ta aggleloudia mou marika kai evi ipotheto..
kala kouragia koritsia!
etsi, gia na parigorieste, ki ego diavazo!
smouak!